Over ons

BCL Real Estate levert interim vastgoedprofessionals en consultants. Wij leveren capaciteit, verwerven, onderhandelen en geven advies over strategisch en tactisch vastgoedmanagement, financiele constructies en vastgoedbeheer.

 

Meerwaarde is een voorwaarde
Alleen als wij meerwaarde kunnen geven aan uw organisatie, strategie of portefeuille, krijgt u advies van ons. Dit vormt het fundament voor een langdurige relatie op basis van vertrouwen. Vertrouwen in onze deskundigheid en inzet, maar ook in onze integriteit. Zo is één van onze principes dat wij betrokken zijn bij onze klanten en nooit tegelijkertijd andere partijen vertegenwoordigen die de belangen van onze klanten kunnen schaden.

 

Vastgoed is onze passie

Uw strategie is onze leidraad. BCL Real Estate zoekt naar het vastgoed dat in uw plannen past. Elke stap op weg naar uw doel wordt zorgvuldig afgewogen. Door een goede strategie kunt u veel geld besparen. Ad-hocmogelijkheden zijn niet uitgesloten maar wij beoordelen deze altijd op hun waarde voor uw strategie. Past het in uw plannen? Dan handelen wij. Past het niet? Dan zoeken wij verder.  

Eerlijkheid

Wij handelen transparant en integer. 

We zijn eerlijk over wat we doen en wat we kunnen.

 

BCL Real Estate uw vastgoedadviseur!

 

Neem contact met ons op:

info@bclrealestate.nl